Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Salah, ο Milner και το χαμένο πέναλτι στο Bournemouth

Ο Salah, ο Milner και το χαμένο πέναλτι στο Bournemouth

Αν οι οπαδοί έπρεπε να διαλέξουν έναν παίκτη της Liverpool, για να εκτελέσει ένα «χρυσό» πέναλτι η πλειονότητα πιθανότατα θα επέλεγε τον James Milner αντί του Mo Salah.

Ο 37χρονος Άγγλος, μέχρι το 2018, ήταν ο παίκτης των Reds ο οποίος αναλάμβανε την ευθύνη εκτέλεσης των πέναλτι, έχοντας ως απολογισμό 19 εύστοχα και 2 άστοχα πέναλτι.

Από το 2019, τον συγκεκριμένο ρόλο ανέλαβε ο Mohamed Salah, ο οποίος έχει ευστοχήσει σε 24 από τα 28 πέναλτι που επιχείρησε, μετά και το πρόσφατο άστοχο πέναλτι στο γήπεδο της Bournemouth.

Γιατί λοιπόν δεν εκτέλεσε το πέναλτι ο υπαρχηγός το Σάββατο, αφού βρισκόταν κι αυτός στο γήπεδο;

Ο Salah εξήγησε το πώς άλλαξε η ιεραρχία εκτέλεσης των πέναλτι στο «When Stevie Met Salah» του LFCTV. «Ο ίδιος ο Milner μου μίλησε… είναι ένας πολύ καλός τύπος, για να είμαι δίκαιος. Ήρθε σε μένα και μου είπε: «κοίτα λειτουργεί πολύ καλά, ώστε να μείνεις εσύ στην εκτέλεση των πέναλτι», ενώ αυτός είχε την ευθύνη. Νομίζω ότι ήταν πριν από δύο χρόνια.»

Ο Αιγύπτιος σημείωσε επίσης ότι πάντα μισούσε τα πέναλτι, γιατί δεν του άρεσε το συναίσθημα της στιγμής, καθώς ο ίδιος και ο Gerrard συζητούσαν για το πέναλτι στον τελικό του Champions League, το 2019.

Η ομάδα του Jurgen Klopp, μετά από μια αναμονή 343 ημερών στο πρωτάθλημα, πήρε ένα καθοριστικό πέναλτι, ως προς την εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα, το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε ο Salah να μετουσιώσει σε γκολ.

Ο Klopp, σχολιάζοντας το χαμένο πέναλτι μετά τον αγώνα, δήλωσε: «Είναι εντελώς υποθετικό, αλλά νομίζω ότι αν σκοράραμε σε εκείνο το χρονικό σημείο το παιχνίδι θα μπορούσε να γυρίσει. Δεν βελτιώνει την απόδοση μας ως ομάδα, αλλά αλλάζει τουλάχιστον το αποτέλεσμα. Βάζει πολλά γκολ (ο Salah) αλλά τώρα έχασε το πέναλτι. Αυτή είναι η ζωή.»

Ο Salah, ο Milner και το χαμένο πέναλτι στο Bournemouth
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com